Modul Pantas Matematik adalah teknik pembelajaran paling efektif untuk anak-anak yang bermasalah dalam Matematik. Ini Jalan Pintas Tanpa Perlu Ke Kelas Tambahan.

Jika anak anda mempunyai masalah dan tidak berminat dalam subjek matematik, Jangan bimbang, kerana Cikgu Mohd Fadli Salleh telah menghasilkan satu kaedah paling menyeronokkan untuk buat anak-anak minat matematik. 

Tak Hafal Sifir?

Gabungan Teknik Visual, Audio, Praktikal Dan Usaha

Cikgu Mohd Fadli Salleh, Seorang Guru Matematik sekolah rendah berpengalaman mengajar selama 14 tahun, dan berpengalaman menjadi pengawas peperiksaan, menghadiri kursus penandaan kertas Matematik tahun 6, di anugerahkan sebagai Guru Inspirasi McDonald’s 2019.

Lemah Matematik?

Apabila diteliti punca masalah utama yang yang menyebabkan murid gagal adalah TIDAK FOKUS dan SUKAR MEMAHAMI sesuatu topik yang diajar.

PECAHAN, PERPULUHAN DAN PERATUS

3 Topik ini adalah kunci sebenar kepada lulus gagal anak anda dalam peperiksaan yang bakal mereka hadapi tidak lama lagi.

Kenapa Modul Pantas Matematik?

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. edit to change text. I am text block. Click edit button to change this text. 

  • Watch our video

Testimonials

Anak saya, darjah 2..ralit buat latihtubi sifir 3..pdahal baru hafal petang tadi. Esok balik skolah dah janji dengan saya nak hafal sifir 4 n buat latih tubi.. Tak payah suruh.. Senang keje saya.. Saya tanya kenapa suka sangat.. "sebab soalan dia tulisan besar2 dan warna warni"..
افيذاتول عينى ادريس
Ibubapa
Sejak terbeli ebook ni, setiap hari Adam buat latihan 1 page 1 day. Alhamdulillah, habis je cuti..dia makin laju siapkan latih tubi. Makin lama makin cekap, makin kurang careless mistakes Alhamdulillah
Nadiah Azharuddin
Ibubapa
Anak saya tahun 3. Saya dah hantar tuisyen sistem Abacus sejak tahun 1. Tambah tolak, Alhamdulillah laju je.. Dah masuk tahun 3, abacus juga level 3, kena mahir sifir. Dia masih terkial-kial menghafal. Silap saya bila guna cara kuno suruh hafal. Lepas mentelaah 10 tips yang Cikgu Fadli bagi dalam Sifirlicious, saya terus test anak saya. Alhamdulillah dia seronok. Balik dari sekolah nak buat latih tubi. Bila suruh hafal ikut step, sikit-sikit tu, dia buat. Kalau tak sebelum ni, jenuh jugak nak suruh hafal. Yang best lagi ada video penerangan. Macam ada cikgu tuisyen kat rumah. 😊 Mak pun boleh jadi cikgu macam ni.😊
Wan Saliha Wan Husin
Ibu
Kami baru tonton Formula DAMA. Alisya sangat excited sampai tak dan saya cetak modulnya. Dia terus ambil buku kosong dan minta saya sebut apa-apa nombor genap. Bayangkan nombor besar sampai puluh ribu pun dia 'tak takut'. Steady je selesaikan 😅. Seronok katanya Matematik ni.
Paras Shah
Designer

MAthzier

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PecutanUPSR

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Marvel Maths

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.