Categories
Modul Pantas Matematik

Rujukan Math Tahap 2 Ini Lengkap Dengan Video Tutorial

Nilai terbesar dalam Ebook Modul Pantas Matematik yang saya cadangkan adalah pada 11 video penerangan ini. Ianya boleh didapati di link (LINK AFFILIATE ANDA)Beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus.

Harga pula kebanyakan bawah RM10.Namun… Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu.Anak buat.

Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja.

Jika salah, dimana salah? Macamana jalan yang betul untuk selesaikan?Di sini peranan terbesar Ebook Cikgu Mohd Fadli Salleh. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka.Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai.

Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula.Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak.Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat saya yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik.

Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini.Satu teknik yang paling saya suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang saya sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 14 tahun.

Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain.Apa itu teknik 4P? Kena tonton kat video penerangan saya dan buat terus latihan kat modul yang disediakan.

Harga Ebook ini ditetapkan pada harga RM149 sahaja.Namun…

Namun memandangkan UPSR berbaki 20 hari sahaja lagi, modul ini di lock harga pada harga #RM80 SAHAJA.

Ya, hanya RM80 sehingga UPSR ini. Selepas UPSR harga akan menjadi normal iaitu #RM149.Jadi, rebut peluang ini segera untuk mendapatkan harga promosi CUMA RM80 SAHAJA.

Klik link di bawah untuk dapatkan dengan segera.

[+] LINK AFFILIATE ANDA

By Rammel Firdaus

Rammel Firdaus adalah bekas pensyarah di sebuah institusi pengajian kemahiran. Berpengalaman dalam mengajar subjek Matematik Kejuruteraan dan juga subjek Sains Komputer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *